Asphalt 7: Heat

Asphalt 7: Heat 1.1.1

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Oogstrelende racegame voor Android

Asphalt 7: Heat is een regelrechte race-sensatie. De game van ontwikkelaar Gameloft zit boordevol supersnelle auto’s, prachtige circuits en uitdagende spelmodi.Stap je in één van de 60 bolides in Asphalt 7: Heat, dan kom je er niet snel meer uit.... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Sensationele graphics
  • Veel auto's en circuits
  • Multiplayer via WiFi en Bluetooth

TEGEN

  • Game hapert soms
  • Weinig origineel

Excellent
9

Asphalt 7: Heat is een regelrechte race-sensatie. De game van ontwikkelaar Gameloft zit boordevol supersnelle auto’s, prachtige circuits en uitdagende spelmodi.

Stap je in één van de 60 bolides in Asphalt 7: Heat, dan kom je er niet snel meer uit. 13 competities met 6 verschillende soorten races, een quick play-optie en de razendsnelle online multiplayer voor 6 spelers houden je aan het stuur genageld.

Je smartphone of tablet is dat stuur. Door het apparaat te kantelen manoeuvreer je je racemonster op topsnelheid door bochten. Tik je links op het touchscreen dan rem je, met rechts lanceer je een duizelingwekkende nitro boost. De besturing van Asphalt 7: Heat werkt fijn, al trad er wat vertraging op tijdens het racen met onze HTC Sensation over de grotere banen.

De Asphalt-serie stond altijd al bekend om wonderschone graphics en Asphalt 7: Heat doet daar nog een flinke schep bovenop. Elke Lamborghini, Ferrari en DeLorean ziet er goed uit, maar vooral de circuits waar je overheen raast wekken verbazing. Van Londen tot Hawaï; elke van de 15 omgevingen haalt werkelijk het uiterste uit je smartphone of tablet. Asphalt 7: Heat is dan ook één van de mooiste racegames voor Android.

Mobiele snelheidsduivels zitten goed bij Asphalt 7: Heat. Het racespel barst uit zijn voegen met 150 verschillende races en een wagenpark om U tegen te zeggen. Kleine haperingen daargelaten zoeft Asphalt 7: Heat met duizelingwekkende glans over je touchscreen.

Meeste downloads Racespellen voor android

Beoordelingen about Asphalt 7: Heat

Promotie×